kläppstugan

Kläppstugan – bygdens livsnerv

kläppstugan

Den gamla skolan i Gravmark har fått namnet Kläppstugan,                                                                   och tjänar nu som Gravmarkbygdens bygdegård.

I huset sjuder det av verksamhet. Under hela året erbjuds bygdens människor arrangemang av allehanda slag och här finns möjlighet att gå kurser och träna styrketräning. Barn och ungdomsverksamhet bedrivs på helgerna.

Under de senaste åren har vårdträd planterats ute på festplatsen för de nyfödda barnen ute i bygden.Midsommarfirandet är en tradition som Gravmark närt sedan 1970-talet då alla kan komma till byn och njuta av mat, förstklassig underhållning och lekar på midsommaraftonen.

Besök oss gärna och delta i festligheterna!

Det är människorna i bygden som gör Gravmark så speciellt. Här strävar alla mot samma mål, och visionerna är långtgående. På Kläppstugan finns utmärkta konferensmöjligheter. Kläppstugan går att hyra helt eller delvis för att passa just dina arrangemang.

Detta kan vi erbjuda:

Stora salen på övervåningen rymmer ca 60 personer, komplett servis finns. Köket är utrustat med ugn, micro, kaffebryggare, kyl, frys, diskmaskin. Lilla salen på nedre plan rymmer ca 10 personer. Huset har en mindre gymnastiksal och styrketräningsrum i källaren.

Toaletter på två plan samt duschar i källaren. Ljudanläggning, ljusanläggning, rökmaskin, TV,

dator med bredbandsuppkoppling, overheadapparat samt whiteboardtavla finns i huset. På festplatsen nedanför Kläppstugan finns en scen samt grillplats. Elljusspår går förbi fastigheten.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.